Personvern

Personvern sist oppdatert den 19. mai 24 for å overholde GDPR.

NEREL ONLINE PRIVACY POLICY FOR TILSKUDDERE OG NETTSTED

GENERELL

Denne personvernreglene gjelder for www.cogipas.com en divisjon av Matthew Bailey som driver virksomhet som Nerel Online (“Nerel Online” eller “vi”) database med abonnenter og besøkende på nettstedet.

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi behandler personopplysninger om besøkende på nettstedet, så vel som representantene for våre abonnenter og potensielle abonnenter (alt det nevnte nedenfor "Abonnenter") angående brukere som besøker nettstedet vårt, abonnerer på nyhetsbrev (er) og / eller legger ut kommentarer (alle de nevnte nedenfor "Tjenester").

Denne personvernpolitikken kan oppdateres om nødvendig for å gjenspeile endringene i databehandlingspraksis eller på annen måte. Den nåværende versjonen finner du på denne siden på vår hjemmeside. Vi vil ikke gjøre vesentlige endringer i denne personvernpolitikken eller redusere abonnentenes rettigheter i henhold til denne personvernpolitikken uten å varsle om dette.

Vær oppmerksom på at denne personvernregelen bare gjelder behandling av personopplysninger utført av Nerel Online som en databehandler. Når det gjelder dataene som genereres av Nerel Onlines abonnenter eller brukere når de bruker Tjenestene mens de bruker Nerel Online-tjenesten i sin egen virksomhet, behandler Nerel Online disse personopplysningene som en databehandler. I slike tilfeller skal den aktuelle abonnenten anses for å være databehandler.

KONTROLLERENS KONTAKTDETALJER

Navn: Matthew Bailey cob som Nerel Online

Adresse: St. Louis, Carriacou, GRENADA (WI)

E-post: [Email protected]

PERSONLIGE DATA BEHANDLET OG KILDER TIL DATA

Vi samler inn to typer informasjon om abonnentene: (i) Abonnentdata; og (ii) Analytics-data. Selv om vi ikke vanligvis bruker Analytics-data for å identifisere enkeltpersoner, kan noen ganger enkeltpersoner bli gjenkjent fra dem, enten alene eller når de er kombinert eller koblet til abonnentdata. I slike situasjoner skal Analytics-data også betraktes som personopplysninger i henhold til gjeldende lover, og vi vil behandle de kombinerte dataene som personopplysninger.

Nerel Online kan samle inn og behandle følgende abonnentdata: (i) navn og kontaktinformasjon (inkludert brukernavn der det er aktuelt); (ii) e-postadresse; (iii) kommunikasjonshistorie; (iv) data angående din bruk av tjenestene eller din interesse for våre tjenester; (v) abonnementsopt-outs og opt-ins.

De fleste av abonnentdataene mottas direkte fra abonnenter i forbindelse med abonnentens bruk av tjenestene.

Analytics-data vi samler inn i forbindelse med bruken av våre tjenester inkluderer for eksempel følgende data: (i) Abonnentens IP-adresse; (ii) enhets- og enhetsidentifikasjonsnummer; (iii) operativsystem; (iv) besøkstidspunkt; (v) nettlesertype og versjon; (vi) språkinnstillinger. (vii) URL-rute og søkehistorikk på siden.

kjeks

Vi bruker forskjellige teknologier for å samle inn og lagre Analytics-data og annen informasjon når abonnenter besøker tjenestene våre, inkludert informasjonskapsler.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som sendes og lagres på enheten din som lar oss identifisere besøkende på våre nettsteder og forenkle bruken av tjenestene våre og lage samlet informasjon om de besøkende. Dette hjelper oss med å forbedre tjenestene våre og betjene våre abonnenter bedre. Informasjonskapslene vil ikke skade enheten din eller filene dine. Vi bruker informasjonskapsler for å skreddersy våre tjenester og informasjonen vi gir i samsvar med de individuelle interessene til våre abonnenter.

Abonnenter kan velge å stille nettleseren sin til å nekte cookies, eller å varsle når informasjonskapsler sendes. Følgende koblinger inneholder for eksempel informasjon om hvordan du justerer cookie-innstillingene i noen populære nettlesere:

Vær oppmerksom på at noen deler av tjenestene våre kanskje ikke fungerer som de skal hvis bruk av informasjonskapsler blir nektet.

Webanalytikatjenester

Tjenestene våre bruker Google Analytics og andre webanalytikatjenester for å sammenstille Analytics-data og rapporter om besøkende bruk og for å hjelpe oss med å forbedre tjenestene. For en oversikt over Google Analytics, vennligst besøk Google Analytics. Det er mulig å velge bort Google Analytics med følgende nettlesertilleggsverktøy: Google Analytics bortvalg for bortvalg.

FORMÅL OG LEGITIMERTE GRUNN FOR BEHANDLING AV PERSONLIGE DATA


Formål

Personopplysninger behandles av Nerel Online for følgende formål:

For å tilby våre tjenester og sende abonnenter sporadisk e-postkommunikasjon

Vi behandler personopplysninger i utgangspunktet for å kunne tilby tjenestene til våre abonnenter og for å drive, vedlikeholde og utvikle vår virksomhet. Personopplysninger kan behandles for å kunne utføre tjenester overfor abonnenten. Vi kan bruke dataene for eksempel for å tilby viktige funksjoner i tjenestene og for å gi tilgang til tjenestene. Hvis abonnenten legger ut kommentarer, kan det hende at vi bruker den oppgitte informasjonen for å svare og / eller e-postkommunikasjon.

For kundekommunikasjon og markedsføring

Vi kan behandle personopplysninger med det formål å kontakte abonnenter angående våre tjenester og for å informere abonnenter om endringer i våre tjenester, samt for å markedsføre våre tjenester.

For kvalitetsforbedring og trendanalyse

Vi kan behandle informasjon angående bruken av tjenestene for å forbedre kvaliteten på våre tjenester, for eksempel ved å analysere trender i bruken av våre tjenester. Når det er mulig, vil vi gjøre dette ved å bruke bare aggregerte, ikke-personlig identifiserbare data.

Berettigede behandlingsgrunnlag

Vi behandler personopplysninger for å utføre tjenester overfor abonnenter og for å overholde juridiske forpliktelser. Videre behandler vi personopplysninger for å forfølge vår legitime interesse for å drive, vedlikeholde og utvikle vår virksomhet og for å opprette og opprettholde abonnentforhold. Når du velger å bruke dataene dine på grunnlag av våre legitime interesser, veier vi våre egne interesser opp mot din rett til personvern.

I noen deler av tjenestene kan abonnenter bli bedt om å gi samtykke til behandling av personopplysninger; for eksempel når du abonnerer på et nyhetsbrev eller når du legger ut kommentarer. I dette tilfellet kan abonnenter trekke sitt samtykke når som helst.

OVERFØRING TIL LAND Utenfor EØS

Vi lagrer personopplysninger på flere geografiske steder, inkludert områder utenfor det europeiske økonomiske området. Som sådan kan vi eller tjenesteleverandørene våre (for eksempel Google) overføre personopplysninger til eller få tilgang til dem i jurisdiksjoner utenfor Det europeiske økonomiske området eller abonnentens bosted.

Vi vil ta skritt for å sikre at abonnentenes personopplysninger får et tilstrekkelig beskyttelsesnivå i jurisdiksjonene der de behandles. Vi gir tilstrekkelig beskyttelse for overføring av personopplysninger til land utenfor Det europeiske økonomiske området gjennom en serie avtaler med våre tjenesteleverandører.

PERSONLIGE DATA Mottakere

Vi deler ikke personopplysninger med tredjepart utenfor Nerel Onlines kontroll med mindre en av følgende omstendigheter gjelder:

Det er nødvendig for formålene som er angitt i denne personvernpolitikken

I den grad tredjeparter trenger tilgang til personopplysninger for å utføre tjenestene, har Nerel Online truffet passende tiltak for å sikre at personopplysninger blir behandlet utelukkende for de formål som er spesifisert i denne personvernpolitikken og i samsvar med alle gjeldende lover og forskrifter.

Av juridiske grunner

Vi kan dele personopplysninger med tredjepart utenfor Nerel Onlines kontroll hvis vi har en god tro på at tilgang til og bruk av personopplysningene er rimelig nødvendig for å: (i) oppfylle gjeldende lov, forskrift og / eller rettskjennelse; (ii) oppdage, forhindre eller på annen måte adressere svindel, sikkerhetsmessige eller tekniske problemer; og / eller (iii) beskytte interessene, egenskapene eller sikkerheten til Nerel Online, våre abonnenter eller publikum i samsvar med loven. Når det er mulig, vil vi informere abonnenter om slik overføring og behandling.

Til autoriserte tjenesteleverandører

Vi kan dele personopplysninger til autoriserte tjenesteleverandører som utfører tjenester for oss (inkludert datalagring, salg, markedsføring og kundesupport). Våre avtaler med våre tjenesteleverandører inkluderer forpliktelser om at tjenesteleverandørene samtykker i å begrense deres bruk av personopplysninger og å overholde personvern og sikkerhetsstandarder minst like strenge som vilkårene i denne personvernpolitikken. Husk at hvis du leverer personopplysninger direkte til en tredjepart, for eksempel gjennom en lenke på nettstedet vårt, er behandlingen vanligvis basert på deres policyer og standarder.

Av andre legitime grunner

Hvis Nerel Online er involvert i en fusjon, erverv eller salg av eiendeler, kan vi overføre personopplysninger til den involverte tredjeparten. Vi vil imidlertid fortsette å sikre beskyttelsen av personopplysninger. Vi vil gi beskjed til de berørte abonnenter når personopplysningene blir overført eller blir underlagt en annen personvernpolitikk så raskt som mulig.

Med eksplisitt samtykke

Vi kan dele personopplysninger med tredjeparter utenfor Nerel Onlines kontroll av andre grunner enn de som er nevnt før, når vi har abonnentens uttrykkelige samtykke til å gjøre det. Abonnenten har rett til å trekke tilbake dette samtykket til enhver tid.

OPPBEVARINGSPERIODE

Nerel Online lagrer ikke personopplysninger lenger enn det lovlig er tillatt og nødvendig for å tilby tjenestene eller de relevante delene derav. Lagringsperioden avhenger av informasjonens art og behandlingsformål. Maksimumsperioden kan derfor variere per bruk.

Abonnentdata relatert til din bruk av tjenestene blir vanligvis slettet innen rimelig tid etter at du ikke lenger bruker tjenestene. Vi lagrer abonnentens personopplysninger så lenge abonnenten er en registrert bruker av våre tjenester og deretter ikke lenger enn det som er lovpålagt eller med rimelighet nødvendig for våre legitime interesser, for eksempel for intern rapportering, markedsføring og avstemming.

Analytics-data knyttet til tjenestene utløper ikke automatisk.

KUNDERS RETTIGHETER

Rett til innsyn

Du har rett til å få tilgang til dine personopplysninger behandlet av oss. Abonnenter kan kontakte oss og vi vil informere hvilke personopplysninger vi har samlet inn og behandlet angående nevnte abonnent.

Rett til å trekke tilbake samtykke

Hvis behandlingen er basert på et samtykke gitt av abonnenten, kan abonnenten trekke tilbake samtykket når som helst. Å trekke et samtykke kan føre til færre muligheter for å bruke tjenestene våre. Tilbaketrekking av samtykke påvirker ikke lovligheten av behandlingen basert på samtykke før tilbaketrekking.

Rett til å rette opp

Abonnenter har rett til å ha uriktige eller ufullstendige personopplysninger vi har lagret om abonnenten korrigert eller fullført. Du kan korrigere eller oppdatere noen av dine personlige data gjennom din brukerkonto i Tjenestene.

Rett til å slette

Abonnenter kan også be oss om å slette abonnentens personopplysninger fra systemene våre. Vi vil etterkomme en slik forespørsel med mindre vi har en legitim grunn til å ikke slette dataene.

Rett til å protestere

Abonnenter kan motsette seg behandlingen av personopplysninger hvis slike data behandles til andre formål enn formål som er nødvendig for utførelsen av våre tjenester til abonnenten eller for å overholde en juridisk forpliktelse. I tilfelle vi ikke har legitime grunner til å fortsette å behandle slike personopplysninger, skal vi ikke lenger behandle personopplysningene etter innvendingen din.

Rett til begrensning av behandling

Abonnenter kan be oss om å begrense behandlingen av personopplysninger, for eksempel når dine data om sletting, retting eller innsigelse er i påvente og / eller når vi ikke har legitim grunn til å behandle dataene dine. Dette kan imidlertid føre til færre muligheter for å bruke tjenestene våre.

Rett til dataportabilitet

Abonnenter har rett til å motta sine personlige data fra oss i et strukturert og ofte brukt format og til uavhengig å overføre disse dataene til en tredjepart.

Hvordan bruke rettighetene

Ovennevnte rettigheter kan brukes ved å sende en e-post til oss på adressene som er angitt ovenfor, inkludert følgende informasjon: fullt navn og e-postadresse. E-postmeldingen må mottas fra den samme abonnent-e-posten for bekreftelse. Vi kan be om å gi ytterligere informasjon som er nødvendig for å bekrefte abonnentens identitet. Vi kan avvise forespørsler som er urimelig repeterende, overdreven eller åpenbart grunnløse.

DIREKTE MARKEDSFØRING

Til tross for ethvert samtykke gitt på forhånd for direkte markedsføring, har abonnent rett til å forby oss å bruke abonnentens personopplysninger til direkte markedsføringsformål, markedsundersøkelser og profilering gjort for direkte markedsføringsformål ved å kontakte oss på adressene som er angitt ovenfor eller ved å bruke funksjonaliteten til tjenestene eller avmeldingsmuligheten som tilbys i forbindelse med direkte markedsføringsmeldinger.

LAGER EN KLAGE

I tilfelle abonnenten anser vår behandling av personopplysninger til å være i strid med gjeldende databeskyttelseslover, kan en klage sendes til den lokale tilsynsmyndigheten for databeskyttelse.

INFORMASJONSSIKKERHET

Vi bruker administrative, organisatoriske, tekniske og fysiske forholdsregler for å beskytte personopplysningene vi samler inn og behandler. Tiltak inkluderer for eksempel, der det er aktuelt, kryptering, brannmurer, sikre fasiliteter og tilgangsrettighetssystemer. Våre sikkerhetskontroller er designet for å opprettholde et passende nivå av datakonfidensialitet, integritet, tilgjengelighet, spenst og evne til å gjenopprette dataene. Våre tjenester, systemer og andre eiendeler testes jevnlig av aktuelle leverandører for sikkerhetsproblemer.

Skulle til tross for sikkerhetstiltakene oppstå et sikkerhetsbrudd som sannsynligvis vil ha negative effekter på abonnentens personvern, vil vi informere de aktuelle abonnentene og andre berørte parter, samt relevante myndigheter når det er påkrevd i gjeldende databeskyttelseslover, om brudd så snart som mulig.

# slutt #